Vélemények

A Csi-Ga nem egy luxushotel. Viszont a maga kategóriájában tökéletes: nagyon kedves kis ház, egyszerűen, de praktikusan berendezve, biztonságosan bekerítve (az udvarra is nyugodtan ki lehet engedni az ebet).
És nem csak a nevében kutyabarát, hanem valóban az: emelős etetőtálak, kutyapléd és -törcsi, ágyak, játékok várják itt a vendégkutyákat.
Gabriella nagyon kedves tulaj, nekünk borzasztó sokat jelentett, hogy mivel a macskaszitterünk az utolsó pillanatban kiesett, a kiscicánkat is vihettük magunkkal, egyáltalán nem okozott gondot - ezt még egyszer nagyon szépen köszönöm innen is!
A környék gyönyörű, Borsodnádasd szűkebb és tágabb környezetében is fantasztikus túrákat lehet tenni.
A második faluban egy klassz éttermet is találtunk, ami szintén kutyabarát, de kiszállítást is vállalnak. Viszont ha valaki inkább főzőcskézne, vagy kerti partizna, ahhoz is megvan minden a házban.
Összességében nagyon jó szívvel ajánlom a Csi-Ga Kutyabarát vendégházat minden kutyásnak!

-E.I-2023. április

Gabi hihetetlenül kedves szállásadó, mindenben a segítségünkre volt!Tiszta, maximálisan kutyabarát szálláshely gyönyörű környezetben.Már most visszavágyunk. Szívből ajánljuk mindenkinek!

S.B- 2022. július

Elégedettek voltunk... Nagyon tetszett, hogy magunkénak érezhettük a házikót. Gabi kedves, segítőkész és nem tolakodó. A ház felszereltsége pár napi ott tartózkodás esetén éppen elegendő. Borsodnádasd, a környéke és a Bükk csodálatos. Még visszatérünk... 

Ö.A-2022. október

Sámli kutyánk miatt döntöttünk a Csi-Ga vendégház mellett. A ház tiszta és rendezett volt. A környék képeslapra illő. Végig a magunkénak éreztük a házat. Gabi ajánlásai alapján voltunk kirándulni. Bármerre indultunk el, mindenhol volt látnivaló. Köszönünk szépen mindent. Vissza fogunk térni!

V.E -2023. január

Rendszeresen járunk a Bükkbe túrázni, amióta gazdik lettünk fontossá vált, hogy Őt is magunkkal vigyük. Véletlenül találtuk a helyet, elégedettek voltunk vele, négy- és kétlábú is jólérezte magát.
Szállásadónk felkészült a környék látnivalóival kapcsolatban, nagyon jó tippeket kaptunk tőle, nem kellett a térképet nézegetve tervezgetni.
A reggeli finom és bőséges, jutott a kutyusnak is valami meglepetés :)

I.SZ-2022. október

A legjobb állatbarát(kutyás) szállás,mind a két-,mind pedig a négylábúak számára.A környék csodálatos,kellemes pihenést,időtöltést biztosít.A ház és udvar takaros,kényelmes minden szempontból.Gabi pedig óriási vendégszeretettel fogad mindenkit,megbecsülendő,mert ritkaságszámba megy! 

N.J-2022. október

Vendégkönyvünkből