Házirend

Kedves Vendégeink!


Az elsődleges cél az, hogy jól érezzétek magatokat az itt tartózkodás alatt. Ha ezen törekvéseink ellenére bármi zavaró tényezőt észleltek és valamivel nem vagytok megelégedve, kérem, azonnal forduljantok hozzám, hogy ezen változtatni tudjak.

A vendégház és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjatok minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonotokban sem tennétek. A szállásfoglalás 30 % foglaló megfizetésével történik, a foglalást követő kettő napon belül a visszaigazolás megküldése alapján. Meg nem érkezés esetén a foglalót nem áll módunkban visszafizetni, kivéve, ha a lemondás érkezést megelőzően 30 nappal történik. 7 napon belüli lemondásnál a fennmaradó összeget (70 %) is ki fogjuk számlázni. 

Fizetés: A szállásdíj fennmaradó részét érkezéskor kérjük szépen kiegyenlíteni banki átutalással. Ha valami miatt az előre lefoglalt időszak vége előtt távoztok a szállásról, nem áll módomban a szállásdíjat csökkenteni, visszafizetni.
 Bejelentkezés / Kijelentkezés: a vendégházban nem működik állandó nyitva tartással rendelkező recepció, így a szállást az érkezés napján, 15:00 és 20:00 óra között lehet elfoglalni, egyedi érkezés vagy távozás esetén kérjük, egyeztessetek velem a 06-30-230-7725-ös telefonszámon. Foglaláskor kérem szépen megadni a várható érkezés időpontját is. Az elutazás napján legkésőbb 10:00 óráig kell elhagyni az apartmant. Az udvar és az épület zárása: Napközbeni eltávozáskor és éjszakára kérem a kaput és az épület bejáratait kulcsra zárni. Kérjük, a kulcsokra vigyázzatok, azoknak elvesztése extra díj felszámolásával jár.

Parkolás: lehetőség van autóval az udvarra állni.

Dohányzás: Az épületben a dohányzás TILOS! Kérem dohányzó vendégeimet, hogy az udvaron elhelyezett hamutálat használják. Kérem a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát. Az apartman berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt, fotelokat, székeket...a házból kivinni tilos. A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével van lehetőség. Az érkezéskor és induláskor az apartmant átadjuk/átvesszük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük. Mérettől függetlenül szeretettel látjuk a házikedvenceket is. Az általuk okozott károkért a gazdáik a felelősek. Kérem, fokozottan figyeljetek erre az itt tartózkodás alatt.Kérem, hogy a házat ugyanabban az állapotban adjátok vissza, amiben átvették. Az esetleges rongálás ellenértéke kiszámlázásra kerül.

Takarítás: Az apartmanokat tisztán, kitakarítva adjuk át. Kérhető felár fejében időközi takarítás és ágyneműcsere. 7 éjszakánál hosszabb elszállásolás esetén heti egy alkalommal ágyneműhuzat, törölköző csere áll a vendégek rendelkezésére.

Szemételhelyezés: a háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges, a fürdőszobai kozmetikai szemét, a fürdőszobai szemetesben való elhelyezésre van lehetőség, kérjük, a WC-be ne dobjatok egészségügyi betétet, stb.

Étkezés: A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik. A vendégek saját étkezésükről maguk gondoskodnak. Főzésre/sütésre gáztűzhely áll rendelkezésre a házban. A mikrohullámú sütőbe kérjük, hogy ne tegyetek be fémet, arany, ezüst bevonatú edényeket. Tűzrakás-bográcsozás: Tüzet rakni kizárólag a rendelkezésre bocsátott tűzrakó tálban lehetséges a tűzrendvédelmi szabályok betartása mellett. Tűzrakás után kérjük a vendégeket a szemét eltávolítására és a parázs leöntésére. Személyes felelősséggel tartoznak a vendégek a tűz esetére keletkezett károkért. Bográcsra való igényt az időpont megjelöléssel a kérem szépen jelezni.

Egyéb: A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása érdekében, a kertben 22-08 óra között tilos hangoskodni. Nem áll módomban felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibámon kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, internet kimaradás, stb.). Fenntartom a jogot, hogy a házirendet be nem tartó vendégeket a vendégház azonnali elhagyására kötelezem.Kellemes időtöltést kíván: Csilli és Gabi